Vakantiewoning   Beschrijving Foto's woning Foto's Borgerswold Prijzen/beschikbaarheid Mogelijkheden Nu boeken  Contact   PDF 's Gastenboek

Aangesloten bij:  VVV VeenkoloniŽn


De woning is uitermate geschikt voor onze aktieve gasten van 30+ in een omgeving met vele sportieve mogelijkheden.

De vakantiewoning (2012) met aparte slaapkamer heeft een volledig voor 2 personen ingerichte keuken, 4-pits gasstel, magnetron, ijskast, koffiezetapparaat en alle benodigde keukenapparatuur. Gezellige woonkamer met flatscreen TV en draadloos internet. Wifi

De sfeervolle slaapkamer heeft 2x 1-persoonsbedden, gemakkelijk samen te voegen, TV, linnenkast en bureau.

Heerlijk op uw eigen terras een hapje, een drankje, een goed boek of genietend van de natuur en de vogels. Of in het Borgerswold wandelen, mooie fietsroutes, watersport, golf, subtropisch zwembad, strand, waterfietsen, bootje huren, barbecuen op het water, de waterskibaan, Steakhouse Amigo, zalmvijver, de Borgerswold Experience met het klimpark of er op een van de terrasjes heerlijk naar kijken, enz.

Het mooie centrum van Veendam met zijn vele winkels en horeca, terrassen, restaurants, allemaal op loop/fiets afstand. En....in Veendam-centrum en het Borgerswold is van alles te doen en er word veel georganiseerd.

En de mooie studenten stad Groningen met zijn vele winkels, terrassen en de Martinitoren op 25 km en zowel Drenthe op slechts 10 km afstand van uw vakantiewoning. Kortom er is in het noorden van alls te doen. Kijk hier wat er dit jaar allemeaal is of wordt georganiseerd in Veendam en het Borgerswold.

1 klein hondje is toegestaan.