Vakantiewoning  Beschrijving Foto's woning Foto's Borgerswold Prijzen/beschikbaarheid Mogelijkheden Nu boeken Contact  PDF 's  Gastenboek

Aangesloten bij:  VVV VeenkoloniŽnDe 2 persoons vakantiewoning is uitermate geschikt voor onze gasten van 30+ die van de natuur en de rust kunnen genieten en ook het stadse leven met al zijn voorzieningen op prijs stellen. Borgerswold heeft een aantal prachtige fiets & wandelroutes.

Bekijk hier de VVV krant, waar wij bij aangesloten zijn, met wat er dit jaar allemaal is te doen

U kunt boeken voor een 1 nacht, een weekend vr/ma midweek, ma/vr en 1 of meerdere weken en/of aankomen wanneer het u uitkomt en betalen doet u bij aankomst. De borgsom a € 50,- wordt, bij geen gebreken, bij vertrek contant met u afgerekend.

Boeken kan via ons boekingsformulier, zie hier of neem eerst contact met ons op, zie hier !!!

Tijdens uw verblijf bieden wij u een aantal opties die u kunt bijboeken:


- Badhandoekenpakket 1 pers.: 1x badhanddoek, 1x handdoek + washandje € 2,75
- Prijzen zijn incl. keukendoekpakket: Theedoek en vaatdoekje

1 hondje is toegestaan maar mag niet alleen worden achtergelaten in de woning, tenzij u een af te sluiten bench meeneemt. De kosten ongeacht de verblijfsperiode bedragen € 15,- 'n middelgrote bench kunnen wij ter beschikking stellen

Aankomst is van 15:00/17:00 uur en van 19:00/20:00 uur. Vertrek is voor 10:00 uur, andere tijden in overleg. Het bedlinnen is inclusief en wordt, bij langer verblijf, 1x p. week verschoond.

!!! Bekijk hier alle activiteiten die in het Borgerswold en Veendam voor dit jaar staan gepland !!!!