Kapiteinspark 10 Veendam.Overzicht Omschrijving
kenmerken
Foto's
Contact

Prachtig beschut aan/in de bosrand van recreatiegebied Borgerswold, 550 hectare groen en water in, uw achtetuin, ooit de groenste gemeente in Nederland, gelegen goed onderhouden bungalow met garage. Incl. een compleet ingerichte appart staande gasten/logeer verblijf in het Borgerswold, gescheiden v.d. woning, op eigen grond, in Veendam!

Indeling bungalow: entree/gang met vaste kasten, tuingerichte woonkamer met natuurstenen vloer, terras deur + 2x openslaande tuindeuren en schouw (houtkachel) met vetilatoren, open design keuken in U-opstelling en voorzien van onder meer koelkast, vriesruimte, oven, 6 pits gasfornuis/oven en vaatwasser. Een modern volledig betegelde badkamer met toilet en douchecabine met stort en gewone douche, 3 slaapkamers, 1 slaapkamer met inbouwkasten. Prachtig aangelegde tuin met tuinvijver met klein zwemgedeelte incl. zwembad pomp/filter.

Extra en incl. Volledig ingericht gastenverblijf, in het Bos, op eigen terrein 130 m2, in de bosrand van recreatiepark Borgerswold, zie hier. en, uw "achtertuin" het prachtige Borgerswold en mogelijk uw nieuwe woonomgeving. Zie meerdere extra's bij de woning en incl. op de contactpagina

Extra:
- goed onderhouden bungalow
- Vijver met klein zwembad (chloor) gedeelte incl. zwembad filter en pomp
- Volledig ingericht gastenverblijf.
- platte dak 2010
-
Intergas HRE CW5, 2016, eigendom nieuw
- vakantie vieren in uw eigen huis!

Alle kenmerken van Kapiteinspark 10

Zie onder Afbeeldingsresultaat voor geel sterretjede ligging van Kapiteinspark 10


Grotere kaart weergeven