Kapiteinspark 10 Veendam.
Overzicht Omschrijving
kenmerken
Foto's
Contact

Terug naar fotopagina

Terras Koetshuis a.h. water en strand. 50 mtr. Linksachter de bomenrij staat kapiteinspark 10 en de vakantiewoning en samen met de Borgerwoldhoeve en de waterskibaan is dit nog maar een klein gedeelte van uw achtertuin het Borgerswold dat beslaat wel 500 hectare en 3 van dit soort waterplaatsen gelegen op bosrijke grond.

Onderstaande plannen die in de komende tijd nog worden verwezenlijkt of al zijn verwezenlijkt.

Uw "achtertuin" Borgerswold, 500 hectare, wordt nog toeristischer met vele ontspannings mogelijkheden. Stap uw achtertuin uit en u bent er en geeft zeker een goede meerwaarde aan Kapiteinspark 10


VEENDAM -
Ondernemer Koen Meijer gaat in het Veendammer recreatiegebied Borgerswold een themapark aan leggen. Hij speelt in op plannen die de gemeente Veendam heeft om het gebied nog meer een toeristisch karakter te geven.

De ondernemer denkt aan een themapark in de buurt van de voormalige vuilstort, met steakhouse, een klimpark met stormbaan, forellenvijver een Pitch & Putt golfbaan, vaarrecreatie enz. Het moet volgens de ondernemer een open themapark worden waar mensen de hele dag vermaak wordt geboden. "Een dergelijk park levert ook banen op. Verder denk ik aan samenwerking met sociale werkvoorzieningen wat betreft dingen als onderhoud. Het geld is er, de gronden heb ik, dus we gaan van start."
Het restaurant, forellen vijver en parkeer mogelijkheid aan het Borgerswold is al in 2015  gerealiseerd.